Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Erkennen buitenlandse diploma’s

Trainer-coaches hebben de mogelijkheid om op basis van eerder behaalde internationale coachdiploma’s een Nederlandse trainerslicentie aan te vragen. Een Nederlandse trainerslicentie is vereist om tijdens nationale en internationale wedstrijden namens Nederland te mogen coachen.

Ben jij in het bezit van een internationaal coachdiploma en wil je deze laten erkennen voor een trainerslicentie? Dan kun je op de volgende wijze een aanvraag indienen. Kosten hiervoor bedragen € 240,00 en worden middels een factuur in rekening gebracht.

Stap 1: Mail je aanvraag naar [email protected] waarin je als bijlage meestuurt: kopie diploma, Curriculum Vitae en informatie over het inhoudelijke programma van de gevolgde opleiding

Stap 2: Binnen 5 werkdagen ontvang je een bevestiging van ontvangst en tevens de factuur. Deze factuur dient eerst voldaan te worden, voordat de aanvraag in behandeling wordt genomen

Stap 3: Binnen 15 werkdagen – en na betaling van de factuur – ontvang je van de KNSB Toetsingscommissie de uitslag van de aanvraag.

Aanvragen die niet volledig worden ingediend, nemen wij niet in behandeling.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?