Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Tarieven en Algemene voorwaarden

Tarieven opleidingen 2021-2022

KNSB Opleidingen hanteert vanaf het seizoen 2022-2023 twee verschillende tarieven. Een tarief voor

Bij de tarieven die de KNSB voor zijn opleidingen rekent, is het volgende inbegrepen: deelname aan de bijeenkomsten, digitaal cursusmateriaal en een eindbeoordeling. Bij een herkansing worden opnieuw de kosten voor de eindbeoordeling in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden KNSB opleidingen

Wanneer je start met een opleiding bij de KNSB, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van de KNSB opleidingen. Klik hier om de Algemene voorwaarden te downloaden.

Opleidingspakketten

Voor verenigingen, gewesten, baancommissies of andere organisaties is het mogelijk om via speciale opleidingspakketten extra korting te verkrijgen. De KNSB probeert hierin maatwerk te leveren, onder meer betekent dat we speciale groepen opleiden en bijeenkomsten op locatie organiseren. Vraag naar de mogelijkheden via een e-mail aan [email protected].

Bij afname van dit pakket krijg je onder andere:

* De vaste prijs is van toepassing op een deelnemersaantal van 15 personen bij trainersopleidingen. Voor elke deelnemer boven dit aantal wordt een meerprijs berekend.

Voor een volledig overzicht welke voorwaarden er gelden voor de opleidingspakketten, verwijzen wij je graag naar de pagina ‘pakketvoorwaarden’.

De aanvraag voor een opleidingspakket kan ingediend worden via [email protected].

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?