Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Toetsingscommissie en CCBT

Bezwaar indienen tegen de uitslag van een PVB-beoordeling?

Ben je het als cursist niet eens met de uitslag van de PVB-beoordeling of wil je een klacht indienen met betrekking tot het proces van de beoordeling, dan kan je daarvoor terecht bij de KNSB toetsingscommissie. In het Toetsreglement sport is te lezen op welke manier bezwaar gemaakt kan worden.

De KNSB toetsingscommissie bestaat uit de personen: Mevr. M. Margadant (voorzitter), Dhr. K. Holt, Mevr. W. Op de Beek, Dhr. J. Prins, Dhr. B. de Jonge, Dhr. J. Trouw en Mevr. M. Jonker. Contact opnemen met de KNSB toetsingscommissie kan door een mail te sturen naar: [email protected]

Centrale Commissie van Beroep voor Toetsing van NOC*NSF

Ben je het oneens met de beslissing op jouw bezwaar of een uitspraak inzake fraude die de KNSB toetsingscommissie heeft genomen dan kan je beroep gaan bij de Centrale Commissie van voor Toetsing (CCBT). De Centrale Commissie van Beroep voor Toetsing (CCBT) behandelt beroepsprocedures, zoals omschreven in het Toetsreglement Sport.

Bij de behandeling van een beroepsprocedure worden kosten gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onkosten vergoeding en de inzet van secretariĆ«le ondersteuning. De kosten voor een procedure bedragen 200,00 per procedure en dienen vooraf aan de KNSB te worden betaald. Dit bedrag wordt teruggestort wanneer je door de Centrale Commissie voor beroep (CCBT) van toetsing in het gelijk worden gesteld.

Contact opnemen met de CCBT kan door een mail te sturen naar: [email protected].

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?