Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Accrediteren bijscholing

Accrediteren bijscholingspunten voor aanvang van de bijscholing

Indien je een bijscholing gaat organiseren en je wilt graag weten voor hoeveel punten de bijscholing wordt geaccrediteerd, kun je onderstaand formulier invullen.  

Voor de beoordeling van de bijscholing is de volgende informatie nodig:

Vul hier het aanvraagformulier  in om de bijscholing te laten accrediteren. Zorg dat de aanvraag minimaal 2 weken voordat de bijscholing plaatsvindt is ingediend om er zeker van te zijn dat jouw aanvraag in behandeling wordt genomen.

Accrediteren bijscholingspunten na volgen van de bijscholing

Voor het volgen van een KNSB bijscholing hoef je geen aanvraag in te dienen voor het accrediteren van je bijscholingspunten. Voor deze bijscholing ontvang je automatisch de bijbehorende licentiepunten, wanneer je deze hebt bijgewoond. 

In ‘Mijn KNSB’ kun je een aanvraag indienen om een gevolgde bijscholing met licentiepunten te laten registreren. Nadat je bent ingelogd klik je op: ‘Punten’ en vervolgens op ‘Voeg licentiepuntregistratie toe’. Er opent dan een formulier om registratie van je bijscholing met licentiepunten aan te vragen.

Voor het indienen van een aanvraag, lever je de volgende informatie aan:

Vergeet niet op de knop ‘einde’ te drukken, pas dan wordt de aanvraag ingediend.

De aanvraag voor de bijscholingspunten wordt goedgekeurd, afgekeurd of gecorrigeerd. Wanneer jouw aanvraag gecorrigeerd wordt is dat op basis van het aantal licentiepunten.

Contact
Voor vragen over het laten accrediteren van bijscholingen of het toekennen van licentiepunten, neemt contact op met Esther de Groot via [email protected].

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?