Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Opleidingen voor natuurijs

In de winterperiode worden op meerdere locaties in het land de Natuurijsmeestercursus en de cursus Toertochtorganisator georganiseerdOnderstaand vind je hier meer informatie over.

Cursus Natuurijsmeester

Tijdens de Natuurijsmeestercursus wordt je opgeleid tot een ijsmeester die bij vorst zorgt dat er geschaatst kan worden op een officiƫle natuurijsbaan. De cursus duurt circa 3 uur en bestaat alleen uit theorie. Je dient vervolgens bij de club praktijkervaring op te doen.

Er wordt bij de cursus aandacht besteed aan de onderstaande onderwerpen:

Heb je interesse om een natuurijsmeestercursus te volgen? Op knsb.nl/ijsmeester vind je meer informatie over wat het vak inhoud. Indien er natuurijsmeestercursussen gepland staan, kun je deze terugvinden op: mijn.knsb.nl/agenda.

Cursus toertochtorganisator

Tijdens de cursus Toertochtorganisator wordt aandacht besteed aan de taken en verantwoordelijkheden van toertocht organisaties. Tevens wordt er verder ingegaan op onderstaande onderwerpen:

Cursus aanbieden bij jouw vereniging?
Beide cursussen kunnen op aanvraag en op locatie georganiseerd worden wanneer er meer dan 15 personen de cursus willen volgen. Hiervoor kun je contact opnemen KNSB opleidingen via [email protected],

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?