Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Verlaagde tarieven modules natuurijs basis en natuurijs plus

Gepubliceerd donderdag 21 juni 2018

Uit een uitgebreid tevredenheidsonderzoek is gebleken dat een groot aantal natuurijsverenigingen ontevreden is over de prijs-kwaliteit verhouding van het KNSB lidmaatschap en de aanvullende modules natuurijs basis en natuurijs plus. Daarnaast heeft een aantal kleinere natuurijsverenigingen laten weten dat, bij uitblijven van natuurijswinters, een KNSB lidmaatschap bijna niet meer te  kunnen betalen.

Om de waarde van een lidmaatschap bij de KNSB voor natuurijsverenigingen te verhogen is door de Ledenraad van de KNSB besloten om de module natuurijs basis, ter waarde van 150 euro, kosteloos aan te bieden. Daarnaast wordt de module natuurijs plus, die voortaan de module toertochten/ wedstrijden wordt genoemd, van 150 euro naar 100 euro verlaagd.

In de modules ‘natuurijs basis’ en ‘toertochten/wedstrijden’ vervalt het recht op de aankoop van wedstrijdlicenties door uw leden. Wilt u als vereniging leden laten deelnemen aan wedstrijden, dan kunt u aanvullend op het KNSB basis lidmaatschap kiezen uit de modules ‘sport recreatief’ of ‘wedstrijdsport’. Voor schaatsers, lid van een natuurijsvereniging zonder een module ‘sport recreatief’ of ‘wedstrijdsport’, die op dit moment over een wedstrijdlicentie beschikken geldt dat deze licentie tot de einddatum geldig blijft. Verlengen is niet meer  mogelijk

De voorwaarden voor aanschaf van de  aanvullende module natuurijs basis zijn:

Zolang de complete gegevens van de vereniging niet in Mijn KNSB zijn geregistreerd of bij de sectie natuurijs bekend zijn heeft de vereniging geen recht op de diensten en producten uit de aanvullende modules natuurijs (zoals bijv. afkoop Buma-Sena, kortingen op natuurijs opleidingen en promotie via Schaatsen.nl).

Aanvragen aanvullende module natuurijs
Wilt u een aanvullende module natuurijs aanschaffen? Vul dan hier het wijzigingsformulier voor 1 september 2018 in. Heeft u vragen stuur dan een mail naar [email protected].

Registeren in Mijn KNSB
In Mijn KNSB https://mijn.knsb.nl houdt u als bestuurder verenigingsgegevens bij. Ook registreert u daar de bestuursleden zodat zij gebruik kunnen maken van de voordelen van het actief lidmaatschap en verzekerd zijn.

In Mijn KNSB vindt u een handleiding voor de onderdelen Onze Vereniging en Onze Leden. Voor vragen kunt een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen (088-4892000).

Meer nieuws

Wat moet je weten over het Daikin NK Allround en Sprint?

Delftse studenten gaan al 25 jaar Effe Lekker Schaatsen, nu zelfs in Collalbo

Lindsay van Zundert mist Challenge Cup, maar mikt op Milaan 2026

Femke Kok en Joy Beune zeker van WK Inzell

Jumbo-Visma krijgt hulp van shorttrackcoach Dave Versteeg

KNSB start nieuwe opleiding TC3 kunstrijden samen met turnbond

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?