Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Verkiezing ‘Club van het jaar 2019’

Gepubliceerd: donderdag 11 april 2019

De verkiezing ‘Club van het Jaar 2019’ is van start gegaan. Alle sport-­ en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd om zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen. Als schaats- of inline-skate vereniging een unieke kans om jouw vereniging in de schijnwerpers te zetten.

Club van het jaar
Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

Inschrijven
Elke vereniging die bij de bond is aangesloten, kan zich tot en met 13 mei nomineren via de website. Alle deelnemende clubs ontvangen vervolgens aan het begin van de stemperiode een link naar de toolkit. Hier kunnen ze posters, banners en persberichten m.b.t. de verkiezing personaliseren. Zo kunnen clubs snel en makkelijk kenbaar maken dat ze aan de verkiezing meedoen en hun achterban oproepen om te stemmen.

Zo werkt het

Aanvullende informatie:
Klik hier voor de uitnodiging ‘club van het jaar’
Klik hier voor de website club van het jaar.

Heb je gevonden wat je zocht?