Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Stem op jouw favoriete Vereniging van het Jaar!

Gepubliceerd woensdag 16 mei 2018

16 schaatsverenigingen dingen mee naar de titel Vereniging van het Jaar. Tot en met 20 mei kan er nog gestemd worden op je favoriete club. Laat je stem horen en help jouw vereniging aan de winst!

Met de verkiezing willen NOC*NSF, Kunstbende en LKCA (Cultuureducatie en Amateurkunst) en de Rabobank de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers zetten. Sport- en cultuurverenigingen konden tot 9 april hun verenigingsverhaal delen.

In totaal doen er 668 verenigingen mee aan de verkiezing: 443 sportverenigingen en 225 cultuurverenigingen. Vele daarvan zijn nu actief campagne aan het voeren om stemmen te werven. Onder de 443 sportverenigingen zijn ook 16 schaatsclubs. Doet jouw favoriete vereniging ook mee? Laat je stem dan horen!

Een vereniging moet in ieder geval meer dan 50 stemmen hebben om in aanmerking te komen voor een titel. Het werven van stemmen kan tot en met 20 mei. Voor het werven van zo veel mogelijk stemmen, kunnen verenigingen gebruik maken van gratis promotiemateriaal. Mensen die hun stem uitbrengen maken ook kans op leuke prijzen. Op 25 mei wordt duidelijk welke clubs winnaars zijn van hun gemeente.

De sportvereniging en de cultuurvereniging met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden uiteindelijk beloond met mooie prijzen, zoals masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen.

Meer nieuws

Vacature: Management Assistent

Koen Hakkenberg nieuwe coach Wadro KNSB Talent Team Noord shorttrack

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?