Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

SIV Zeist wint Rabobank Clubtribune: “Een éénmalige belevenis voor de club!”

Gepubliceerd donderdag 21 februari 2019
Eind vorig jaar bezocht een groep leden van SIV Zeist het NK Afstanden in Thialf en kregen daar een flyer in de handen gedrukt over de Rabobank Clubtribune actie. “Waarom niet proberen”, zei Monique den Boer, en haar dochter Mylou Oldeman stuurde een origineel nieuw koek-en-zopie recept in, ‘Kick-Start’ noemde ze het. Enkele dagen later volgde al het bericht dat de club gewonnen had.

Acht clubs wonnen bij de actie: de prijs was een eigen clubtribune tijdens het EK Shorttrack 2019 van 11 t/m 13 januari in Dordrecht. En SIV Zeist was daar dus één van. “We mochten met 50 mensen met de bus naar Dordrecht, dat was écht een enorme happening! Van het begin tot het eind! Onze club heeft veel jeugd, en de hele busreis en de mooie dag daar, dat heeft onze jeugdleden een enorm saamhorigheidsgevoel opgeleverd.”

Vloggen

De club kijkt met heel veel plezier terug op het evenement. Monique den Boer: “Het paste allemaal super bij elkaar. Het wij-gevoel binnen onze club, de hechte band die binnen het shorttrack leeft, en de Rabobank die dat thuisgevoel, dat enthousiasme en dat plezier uitstralen. Het was perfect georganiseerd, we hadden supermooie zitplaatsen. En wat ook heel leuk was: bij binnenkomst kregen we een camera in de handen gedrukt met de vraag of we gedurende de dag wilden vloggen. Daar heeft onze jeugd natuurlijk heel graag gebruik van gemaakt! Het is leuk om te zien hoe de dag vanuit het perspectief van die jeugdleden beleefd werd.”

Als club kun je je zo’n dag niet gauw veroorloven, dat is niet te betalen. Maar als je ziet wat het voor het clubgevoel, de ledenbinding en de saamhorigheid oplevert, dan was het in alle opzichten de inspanning van het Kick-Start recept waard!

Kijk hier naar het filmpje, wat Mylou online gezet heeft:

Clubtribune ISU EK Shorttrack 2019

Beleef het ISU EK Shorttrack 2019 door de ogen van Mylou. Vanaf een eigen Clubtribune mocht zij samen met haar schaatsvereniging de Nederlandse shorttrackers toejuichen. Benieuwd wat wij voor verenigingen betekenen? http://rabo.coop/verenigingen

Posted by Rabobank on Wednesday, January 23, 2019

Meer nieuws

Campagne KNSB en VeiligheidNL: Lekker inlineskaten, ga goed voorbereid op pad!

Daikin NK G-Inlineskaten van start

Suzanne Schulting kiest voor aangepaste voorbereiding op nieuwe seizoen

Tilburg vanaf 2024 gaststad voor internationale shorttrackwedstrijden

KNSB geeft vader Sjoukje Dijkstra postuum zijn NK-titel terug

Vacature: Competitieleider Marathonschaatsen en Inlineskaten bij de KNSB

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?