Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

NIEUW: Skate de leukste en veiligste routes met de Sprint app

Gepubliceerd vrijdag 13 september 2019

Trek nog snel je skates uit de kast! Sprint introduceert de nieuwe Skate functie in de app om leuke en veilige routes in kaart te brengen en voor iedereen beschikbaar te stellen. Natuurlijk kun je met deze nieuwe functie ook je skate prestaties meten! We leggen je graag uit wat jij precies kan met deze nieuwe functie.

 

Skaten met de Sprint app
De skate functie is helemaal gratis te gebruiken en werkt met GPS op je telefoon, net als de natuurijs functie. Zo kun je na afloop van je sessie precies zien welke route je hebt afgelegd en je skate prestaties inzien. Geef na afloop van je sessie aan hoe moeilijk je de tocht vond, welke soorten ondergrond je tegenkwam, en wat de algehele kwaliteit van de route was. Voeg een leuke foto toe die je tijdens of na je tocht hebt gemaakt en sla je route op. Je kunt eenvoudig al jouw routes terugvinden in de app.

Maar dat is nog niet alles. Kom je een gat in de weg tegen, een steile helling of een gevaarlijke bocht? Dan kun je dat melden tijdens je skate sessie, zodat anderen hier een melding van krijgen als ze dezelfde route afleggen. Wel zo veilig!

Hotspots
Tijdens je tocht is het ook mogelijk om ‘hotspots’ toe te voegen. Kom je bijvoorbeeld een leuk terrasje tegen, een mooi uitzichtpunt of een goede ijskraam? Dat willen andere Sprinters dat natuurlijk ook graag weten! Om dit met anderen te delen kun je tijdens je route klikken op de meldingen button, vervolgens klik je op ‘Voeg hotspot toe’. Hier kun je de naam van de hotspot, de soort hotspot en opmerkingen invoeren. Ook is het mogelijk om hier een foto toe te voegen.

Routes delen
Vanaf nu is het voor elke Sprinter mogelijk om skate routes, nadat je deze opgeslagen hebt, direct te delen met alle andere gebruikers. Dus heb je een superleuke route achter de rug en moeten andere skaters deze route ook echt een keer afleggen? Zet deze dan op openbaar, dan brengen we samen de leukste en veiligste routes in beeld.

Let’s Sprint!
De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes!

Meer nieuws

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

Jan Vonk benoemd tot nieuwe voorzitter sectie Inlineskaten

Veel schaatsers op shortlist Sportman en Sportvrouw van het jaar

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?