Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB zoekt stagiair Sportparticipatie

Gepubliceerd dinsdag 12 december 2017

Ben jij erop uit om meer mensen met veel plezier te laten sporten? En ben je een communicatief vaardige student die in dit Olympische jaar mee wil denken en werken aan een mooi project van KNSB, Albert Heijn en NOC*NSF? Dan zoeken wij jou!

De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB) is een eigentijdse sportbond, gevestigd in Utrecht. De bond zet zich actief in voor de versterking en promotie van de schaats- en inline-skatesport. Als nationaal overkoepelend orgaan richt de KNSB zich primair op de doelgroepen top- en wedstrijdschaatsers, verenigingen, breedtesporters en fans.

Binnen de KNSB zoeken we een enthousiaste Stagiair Sportparticipatie.

Ben jij proactief, ondernemend maar vooral communicatief sterk? Heb je affiniteit met sport en het verenigingsleven? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat houdt de functie in?
Voor een project zoekt de KNSB een stagiair die liefst per direct gemiddeld drie dagen per week in het projectteam (KNSB, NOC*NSF en AH) kan meedraaien. Je zult diverse werkzaamheden en activiteiten oppakken maar bent vooral veel in contact met schaatsverenigingen in het hele land. Je functioneert als een spin in het web om samen met verenigingen het project tot een groot succes te brengen.

Kerntaken
De kerntaken in deze functie zijn:

Wat vragen we van je?
Een stageperiode van half december tot en met maart, ingaande zo spoedig mogelijk, gemiddeld 3 stagedagen per week en MBO/HBO niveau.

Je beschikt over de volgende eigenschappen:

Wat bieden wij je?
Een uitdagende stage in het Olympisch seizoen bij de schaatsbond betekent een mooie kijk in de wereld van de KNSB. Uiteraard hoort hier een stagevergoeding bij en ondersteunen wij je met alle middelen, waardoor je je werk goed kunt uitvoeren. Werkplekken zijn bij de KNSB in Utrecht en bij NOC*NSF in Arnhem.

Interesse
Heb je interesse in deze uitdagende stage, mail dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Voor vragen kun je contact opnemen met Ramon Kuipers via 088-4892000.

Meer nieuws

KNSB maakt TeamNL bekend voor World Cup 5 ik Polen

KNSB maakt shorttrack TeamNL bekend voor World Cup Finale in Dordrecht

ISU World Cup 5 Shorttrack

Daikin NK Afstanden

ISU World Cup Junioren

Alles dat Nederland wil lezen over de natuurijsmeester

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?