Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB Vaardigheidsconcept beschikbaar

Gepubliceerd: vrijdag 6 oktober 2017

Het KNSB Vaardigheidsconcept is vanaf vandaag beschikbaar. Ieder KNSB jeugdlid en trainer kan kosteloos gebruik maken van het vaardigheidsconcept. De afgelopen weken zijn er diverse informatiebijeenkomsten georganiseerd waarbij het vaardigheidsconcept is toegelicht en er een demo is gegeven over de online portal.

Wat is er beschikbaar

Het vaardigheidsconcept is opgenomen in het lidmaatschap voor de actieve sporter. Dit betekent onder meer dat verenigingen het Vaardigheidspaspoort kosteloos kunnen aanvragen voor haar actieve leden. Op de pagina vaardigheidsconcept staat alle informatie beschreven. Daar staan ook alle handleidingen en vaardigheidstesten, verdeeld onder schaatsen en inline-skaten.

Online portal
De online portal is bereikbaar via www.knsbvaardigheidspaspoort.nl .

Let op, de eerste keer dient de vereniging zich te registreren. De persoon die binnen de vereniging de beheerder van het schaatsvaardigheidspaspoort wordt kan zich hier registreren. De beheerder kan vervolgens rollen aan andere personen binnen de vereniging toewijzen.

Vragen
Zijn er algemene vragen over het vaardigheidsconcept dat kunnen deze gesteld worden via info@knsb.nl. Specifieke vragen over de online portal kunnen gesteld worden via support@knsbvaardigheidspaspoort.nl

Heb je gevonden wat je zocht?