Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB Opleidingskalender 2018-2019 online

Gepubliceerd vrijdag 8 juni 2018
De opleidingen die door de KNSB in het seizoen 2018-2019 worden georganiseerd staan weer in de KNSB Opleidingskalender gepubliceerd.

Na een oproep aan verschillende partijen, zoals verenigingen, Gewesten en baancommissies om de wensen en behoeften door te geven is de KNSB Opleidingskalender voor het seizoen 2018-2019 opgesteld. Zowel trainers- als organisatorische opleidingen worden aankomend seizoen weer aangeboden.

Ben je benieuwd of de opleiding waarvoor jij belangstelling hebt ook op de kalender staat? Kijk dan hier voor een compleet overzicht.
Staat de opleiding die jij wilt volgen er niet bij? Neem dan gerust contact op met de KNSB afdeling opleidingen via [email protected] voor meer informatie.

Heb je de opleiding gevonden die je wilt volgen? Dan kun je via de KNSB Webshop jezelf inschrijven. In de KNSB Opleidingskalender staat een link vermeld ‘schrijf je hier in’ waarmee je direct op de juiste pagina in de KNSB Webshop terecht komt.

Opleidingspakket aanvragen
Als vereniging, baancommissie of Gewest kun je bij de KNSB ook een compleet opleidingspakket afnemen. Door zelf een aantal zaken te organiseren en coördineren, zoals het regelen en bekostigen van de accommodatie, toegang tot de ijs- of skeelerbaan te regelen en het verzamelen van de NAW gegevens, kan de gewenste opleiding voor een gereduceerd tarief afgenomen worden.

Heb je hiervoor belangstelling? Kijk dan hier voor de pakketvoorwaarden.

Contact
Heb je algemene vragen over de opleidingen, neem dan gerust contact op met één van de medewerkers via [email protected] of bel naar 088-48 92 000.

Meer nieuws

Campagne KNSB en VeiligheidNL: Lekker inlineskaten, ga goed voorbereid op pad!

Daikin NK G-Inlineskaten van start

Suzanne Schulting kiest voor aangepaste voorbereiding op nieuwe seizoen

Tilburg vanaf 2024 gaststad voor internationale shorttrackwedstrijden

KNSB geeft vader Sjoukje Dijkstra postuum zijn NK-titel terug

Vacature: Competitieleider Marathonschaatsen en Inlineskaten bij de KNSB

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?