Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB feliciteert alle trainers en officials met diploma of certificaat

Gepubliceerd vrijdag 19 juli 2019
Het afgelopen seizoen zijn er op diverse locaties opleidingen verzorgd. Opleidingen voor zowel wedstrijdorganisatorische functies als voor trainers en begeleiders. Maar liefst 450 vrijwilligers mochten een KNSB diploma of certificaat in ontvangst nemen.

De KNSB wil iedereen die in het seizoen 2018-2019 een diploma of certificaat heeft behaald, van harte feliciteren en veel plezier wensen bij de uitvoering van de functie als trainer, jurylid, starter, scheidsrechter of natuurijsmeester.

Ben jij het afgelopen seizoen geslaagd voor een opleiding bij de KNSB? Download hier de lijst om te kijken of jouw naam erbij staat!

KNSB Opleidingskalender 2019-2020 online
Ook in het seizoen 2019-2020 biedt de KNSB weer diverse opleidingen aan. De nieuwe KNSB Opleidingskalender voor seizoen 2019-2020 staat alweer online.
Staat jouw keuze er niet bij? Gedurende het seizoen wordt de kalender continu aangevuld op basis van wensen vanuit het werkveld. Neem daarom gerust contact op met de afdeling opleidingen van de KNSB ([email protected]) en geef jouw belangstelling door.

Voor verenigingen, gewesten, baancommissies of andere organisaties is het mogelijk om via speciale opleidingspakketten extra korting te verkrijgen. De KNSB probeert hierin maatwerk te leveren, onder meer betekent dat we speciale groepen opleiden en bijeenkomsten op locatie organiseren. Vraag naar de mogelijkheden via een e-mail naar [email protected].

Meer nieuws

TeamNL Shorttrack voor ISU World Cup 1 in Montréal bekend

KNSB geeft schouderklop aan de scheidsrechter

Oud-wereldkampioen Jeroen Straathof wordt verenigingsadviseur bij KNSB

Frameschaatsen komend seizoen mogelijk op 16 van de 22 ijsbanen

Ticketverkoop langebaanevenementen gestart

Stuur videoboodschap in en maak kans op tickets

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?