Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Inventarisatie KNSB Opleidingen seizoen 2018-2019

Gepubliceerd maandag 26 maart 2018
De komende periode wil de KNSB graag in kaart brengen welke wensen en behoeften er zijn met betrekking tot opleidingen bij verenigingen, baancommissies, Gewesten en andere betrokken partijen.

Heeft uw vereniging een tekort aan gediplomeerde trainers of kent uw baancommissie belangstellenden voor bijvoorbeeld een juryopleiding? Deze informatie willen wij graag van u ontvangen. Door het invullen van het inventarisatieformulier voor 1 mei 2018 kunt u de wensen en behoeften van uw organisatie aan ons doorgeven.

Op basis van de uitkomsten uit deze inventarisatie wordt voor aanvang van het seizoen 2018-2019 de nieuwe KNSB Opleidingskalender samengesteld.
Een overzicht welke opleidingen (zowel trainers- als juryopleidingen) de KNSB kan aanbieden kunt u vinden op onze website KNSB.nl/opleidingen.

Kent uw vereniging of baancommissie 15 personen of meer die belangstelling hebben voor een opleiding? Dan behoort het aanbieden en organiseren van de gewenste opleiding op locatie ook tot de mogelijkheden. Informeer hiervoor vrijblijvend via [email protected].

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij één van de medewerkers van de afdeling Sportparticipatie via 088-48 92 000 of [email protected]

Meer nieuws

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

Niki Wories: ‘Sporters helpen waar we kunnen’

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?