Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Inlinetoertochtseizoen start dit weekend in Heerde

Gepubliceerd: vrijdag 29 maart 2019

Op en rond de skeelerbaan in Heerde zal het zaterdag 30 maart weer een drukte van belang zijn, want dan begint het inlinetoerseizoen met de Lentebloesemtocht. Voor de 33e keer gaat met deze klassieker het zomerseizoen van start in de Gelderse plaats.

Met de Lentebloesemtocht is in 1986 het toerskeeleren begonnen. De tocht leidt door de omgeving van Heerde met enerzijds de bossen van de Veluwe en aan de andere kant de IJsselvallei. De Lentebloesemtocht is een groepstocht. Je rijdt samen met de andere deelnemers in één groep van start tot finish begeleid door verkeersregelaars en fietsers. Klik hier voor meer informatie over de Lentebloesemtocht

Komende toertochten
De komende weken worden er meerdere toertochten verreden. Zo kan je op 7 april onder meer de Nedereindse Berg SVU skeelertocht rijden. Deze toertocht start om 10.30uur en vanaf 08.00uur is het mogelijk om in te schrijven. Meer informatie over deze toertocht is hier te vinden. 

Wil je deelnemen aan één van de komende toertochten. Kijk op deze pagina voor een overzicht van de komende toertochten. (Staat jullie toertocht er nog niet tussen, meld deze dan aan via lidmaatschap@knsb.nl)

 

Heb je gevonden wat je zocht?