Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

In memoriam: Conny Wels-Stuiver

Gepubliceerd vrijdag 18 juli 2014

Oud-lid van de Bossche Kunstrij Vereniging (BKV) Conny Wels-Stuiver en haar man en zoon bevinden zich onder de slachtoffers van de vliegtuigramp.

Conny is jarenlang actief schaatsster geweest, zowel in de discipline solorijden als synchroon. Zij was lid van BKV. Ook was zij langere tijd actief als trainer en als lid van de gewestelijke Technische Commissie Kunstrijden van het Gewest Noord-Brabant-Limburg-Zeeland. Conny heeft zich altijd met passie ingezet voor haar sport. De kunstrijfamilie verliest in haar een enthousiast liefhebber van het kunstschaatsen.

De KNSB wenst de familie en andere naasten veel sterkte met dit verlies.

 

Bericht bestuur BKV

Donderdagavond laat bereikte de Bossche Kunstrijvereniging het zeer tragische bericht van het verongelukken van Conny Wels, haar man Leon en zoontje Sem. Zij zaten in het vliegtuig wat boven Oekraïne is neergestort.

BKV verliest met haar een bijzonder gedreven sportvrouw, trainster en fijne collega. Conny is bijna haar hele leven intens betrokken geweest bij BKV. Als solorijdster was zij al heel jong vrijwel dagelijks op het ijs te zien. Deze inspanningen bleven niet onbeloond. Zij wist diverse keren podiumplaatsen te halen op belangrijke wedstrijden. Hoogtepunten waren haar nationaal kampioenschap bij de junioren en een 2de plaats bij de senioren.

Na haar actieve schaatscarrière wist Conny haar overgave en passie voor het kunstrijden als trainster en choreografe over te brengen op haar pupillen. Zowel bij het solorijden als bij het synchroonschaatsen werden hierdoor veel podiumplaatsen en nationale titels behaald.

Wij herinneren ons Conny als iemand die zeer nauwgezet te werk ging voor zowel haar pupillen als voor BKV. Zij was een BKV´er in hart en nieren.

We zullen haar persoonlijkheid missen en wensen familie en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies.

Bestuur BKV

Meer nieuws

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

Niki Wories: ‘Sporters helpen waar we kunnen’

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?