Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Help jij mee op de KPN Schaatsvriendendag?

Gepubliceerd vrijdag 17 februari 2017

Op zondag 26 februari wordt de KPN Schaatsvriendendag georganiseerd door het Fonds Gehandicaptensport, alle partners en de KNSB. Dit jaar is alweer de 8e  editie en het belooft een geweldige dag te worden! 

Op deze dag is iedereen met een handicap (lichamelijk, zintuiglijk of verstandelijk) samen met 4 vrienden (ouders, collega’s, broers, zussen, sportmaatjes, etc.) welkom bij Flevonice te Biddinghuizen. Sportiviteit en gezelligheid, de KPN Schaatsvriendendag staat voor een dag waarop alles mogelijk is op de schaatsbaan. Tijdens deze dag worden rolstoelen toegelaten op het ijs en kunnen gehandicapten kennismaken met diverse schaatssporten. Er is veel te doen zoals curling, IJssjoelen, priksleeën en nog veel meer!

Voor deze dag zoeken wij nog schaatsvrijwilligers. Je helpt dan de schaatser die deelneemt aan een van de clinics op de krabbelbaan of op de 3km baan. Deze clinics worden verzorgd door Barbara de Loor en Marianne Timmer. Jij ondersteunt de sporter misschien fysiek, helpt een handje met het neerzetten of verzetten van pylonnen, geeft een sporter een extra tip of je doet lekker mee.

Er worden vier clinics van 45 minuten verzorgt tussen 11.00 en 14.00 uur, daarvoor is er een warming-up en een briefing.

Kom je ons helpen op deze gezellige, leuke en sportieve dag? Graag ontvangen we van jou per e-mail een aanmelding op [email protected] vóór 21 februari. Kijk voor meer informatie op ikkomschaatsen.nl

Meer nieuws

KNSB: 'Draag een helm! Dat doe je niet voor ons, maar voor je eigen veiligheid'

World Ice Skating Day: Ga lekker schaatsen, dat doet je goed!

Sven Kramer Academy brengt 10.000 kinderen op het ijs

Jan Vonk benoemd tot nieuwe voorzitter sectie Inlineskaten

Veel schaatsers op shortlist Sportman en Sportvrouw van het jaar

Hallo, Koning Winter: Zeven kandidaten voor marathon op natuurijs

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?