Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Doe mee met de Trachitol Trials en win een onvergetelijke reis naar de Weissensee

Gepubliceerd dinsdag 17 september 2019

Ben je schaatsgek en heb je altijd al de Elfstedentocht willen rijden? Doe dan mee met de Trachitol Trials en win een geheel verzorgde reis naar de Weissensee in Oostenrijk. Dit is dé kans om samen met een schaatsmaatje de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op vrijdag 24 januari 2020.

Net als vorig jaar staat Team Trachitol op het Oostenrijkse bergmeer aan de start voor de Alternatieve Elfstedentocht. Van dat team kun jij dus deel uitmaken. De actieperiode start op 1 oktober, maar je kunt nu alvast je schaatsmaatje zoeken via de Sprint app van Schaatsen.nl. Ieder duo vanaf 18 jaar kan zich opgeven.

Hoe zit dat precies in elkaar? Samen met je schaatsmaatje moet je tussen 1 oktober en 1 december 2019 zo veel mogelijk kilometers schaatsen. Dat kan op elke kunstijsbaan in Nederland, dus ook jouw thuisbaan. Hoe meer kilometers jullie samen schaatsen, hoe groter de kans om ingeloot te worden voor de geheel verzorgde en onvergetelijke reis naar de Weissensee.

Het maakt straks niet uit hoe goed of hoe hard je schaatst; het enige doel is dat jullie samenzo veel mogelijk kilometers schaatsen. Alle afgelegde kilometers tussen dinsdag 1 oktober 07.00 uur en zondag 1 december 23.59 uur tellen mee voor deze Trachitol Trials. Op 2 december verloten we 6 reizen voor twee personen onder de deelnemers met de meeste kilometers achter hun naam in drie categorieën.

Het enige dat je dus hoeft te doen is de Sprint app van schaatsen.nl te downloaden, een transponder te gebruiken en jezelf met je schaatsmaatje op te geven voor de Trachitol Trials-ranglijst om je rondjes te gaan schaatsen. Lees hier meer over het deelnamereglement.Download de gratis Sprint app via Android of iPhone.

Wat houdt de reis in?

Vertrek op woensdagochtend 22 januari 2020, terugkomst zaterdagavond 25 januari 2020 op centrale locatie in Nederland. Inclusief busreis voor 2 personen van Nederland naar Weissensee en vice versa, 2-persoons kamer, ontbijt en diner, vervoer van en naar hotel en Weissensee en startbewijs voor Alternatieve Elfstedentocht op vrijdag 24 januari 2020.

Foto: Team Trachitol na deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee 2019.

Meer nieuws

Koen Hakkenberg nieuwe coach Wadro KNSB Talent Team Noord shorttrack

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?