Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Afscheid Jan Bolt en Albert Hazelhoff

Gepubliceerd zaterdag 28 juni 2014

Tijdens de 9e Ledenraad werd afscheid genomen van secretaris Albert Hazelhoff en penningmeester Jan Bolt. Beiden waren respectievelijk 7,5 en 6,5 jaar lid van het Algemeen Bestuur van de KNSB.

Hazelhoff volgde in oktober 2006 Dirk Brauckmann op als secretaris. Via de kinderen raakte Albert betrokken bij het schaatsen. Hij belandde bij de HCH (Hardrijders Club Heerenveen) zelfs op de voorzittersstoel. Van het een kwam vervolgens het ander. Hazelhoff was naast secretaris van het Algemeen Bestuur ook het aanspreekpunt vanuit de KNSB richting de ISU. Richting het ISU-congres in 2016 zal hij bij de bond als adviseur betrokken blijven.

Bolt volgde in december 2007 Peter van der Burgt op als penningmeester. Hij was geen onbekende in schaatsland. Jan rolde het schaatsen al in tijdens zijn studentenperiode, toen hij zich aanmeldde als lid van de Groningse studenten schaatsvereniging Tjas. Hij maakte daar onder andere deel uit van het bestuur. Daarna is Bolt nooit meer uit het schaatsen gerold. Hij vervulde tal van bestuurlijke en organisatorische functies binnen clubs, op gewestelijk niveau, was schaatstrainer en is sinds 1997 ook nog eens nationaal en internationaal scheidsrechter.

Foto: Voor hun jarenlange inspanningen als lid van het Algemeen Bestuur werden Albert Hazelhoff (links) en Jan Bolt (midden) in het zonnetje gezet door Roel Dekker (rechts), de nieuwe voorzitter van de KNSB

 

 

Meer nieuws

Frameschaatsen komend seizoen mogelijk op 16 van de 22 ijsbanen

Ticketverkoop langebaanevenementen gestart

Stuur videoboodschap in en maak kans op tickets

'Vind nog maar eens zo’n sportcomplex in Nederland'

Suzanne Schulting wil nog aan twee Winterspelen meedoen

Wil jij starter of scheidsrechter worden? Meld je aan voor nieuwe opleidingen!

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?