Verslaggever schaatsen.nl

Maandag 10 juni 2024

Als verslaggever van Schaatsen.nl breng jij de sport naar de fan. Wil jij je ontplooien als journalist, ben je gek van sport en heb je affiniteit met de schaatssporten? Bekijk dan onderstaande vacature.

20240105_194512_ISU EK Afstanden-ISU_EK_Afstanden_MNO Photo_

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende job in een klein team met een fijne werksfeer. Bij ons krijg je volop de kans om jezelf te ontplooien als sportjournalist. En ja, je bent vaak in het weekend in touw, want juist dan komen de schaatsers in actie. Die ga jij volgen: van Jeroen Janissen tot en met Suzanne Schulting en van Lianne van Loon tot en met Kjeld Nuis.

Wat ga je doen?

Als verslaggever van Schaatsen.nl werk je niet alleen aan je bureau, je kunt ook vaak op pad. Je gaat naar wedstrijden in alle disciplines van het schaatsen: langebaan, shorttrack, marathon, kunstschaatsen en inlineskaten. Van de Marathon Cup in Amsterdam t/m de EK Allround in Thialf, jij bent erbij en doet er verslag van.

Wat breng je mee?

Je maakt niet alleen wedstrijdverhalen, nieuwsberichten en interviews, maar het is minstens zo belangrijk dat je door je creativiteit tot leuke ideeën en verrassende invalshoeken voor artikelen komt, en die ook weet om te zetten in mooie bijdragen. Schrijven vormt de hoofdmoot van je werkzaamheden, dus een goede taalbeheersing is een eerste vereiste. Ervaring met het plaatsen van artikelen en nieuws op social media is zeer wenselijk. Het is verder pre als je ook in beeld kunt denken en zelf (korte) video’s kunt maken, of bereid bent om dit onder de knie te krijgen.

Wat bieden wij jou?

Deze vacature betreft een parttimefunctie (0,8 fte). We bieden je een jaarcontract met een passend salaris, conform de CAO Sport, inclusief goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Werk je liever als freelancer, dan is dat bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Stuur voor 14 juli je reactie naar [email protected] o.v.v. ‘Verslaggever’. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marketing Manager, Linda Bouwens; [email protected]. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd met de Marketing Manager en de Hoofdredacteur schaatsen.nl; Léon de Kort.

Over de KNSB en Schaatsen.nl?

Algemene informatie over de KNSB en over onze sporten kun je vinden op www.knsb.nl. Op www.schaatsen.nl vind je meer over het fanplatform schaatsen.nl. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.