Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Inschrijfformulier

De administratie voor een vereniging kan een flinke klus zijn die op de schouders van een vrijwillige bestuurder ligt. Om deze administratie een stuk makkelijker te maken kan de vereniging de inschrijvingen digitaal laten verlopen.

Daarnaast is het inschrijven een belangrijk contactmoment met nieuwe leden en daarmee met nieuw potentieel kader. Het is daarom van belang dat je naast de echt functioneel benodigde informatie ook handige randinformatie opvraagt. Denk hierbij aan

Ook is er de mogelijkheid om de betalingen van de producten die vereniging verkoopt (trainingsuur, extra zomer training etc.) digitaal direct af te rekenen. Via een Ideal betaling kan het bedrag direct op de rekening gestort worden.

Punten waar je aan moet denken bij het digitaal inschrijven zijn:

 • Goede voorbeelden
 • Aanmeldmogelijkheid voor trainingen en activiteiten - IJsclub Tilburg

  Omschrijving
  Aanmeldmogelijkheid voor trainingen en activiteiten

  Succes van
  IJsclub Tilburg

  Het succes
  IJsclub Tilburg heeft op een duidelijke en efficiente manier in een webshop de dienstverlening, qua afname van trainigen en actviteiten, op een dusdanige manier ingericht dat leden heel makkelijk en transparant de door hun gewenste onderdelen kunnen afnemen. Het aantal handelingen en het werk voor de betrokken bestuurders/commissies is hiermee bovendien flink beperkt en duidelijk gestructureerd. Bovendien is hiermee ook direct de betaling geautomatiseerd en afgehandeld.

  Een werkgroep heeft in de loop der tijd alle wensen en mogelijkheden vergeleken om inschrijvingen en planningen te digitaliseren. Uiteindelijk is de ultieme vorm door de vereniging zelf verder uitgewerkt omdat deze nog beter aansluit bij de schaatsvereniging.

  Leden kunnen alle verschillende trainingen en activiteiten met allerlei abonnementsvormen en tarieven centraal en direct afnemen. Het bestuur en de trainers kunnen alle verzamelde info gemakkelijk opvragen om te gebruiken als presentielijst bij trainingen of voor bestuursrapportages.

  Meer info
  Voorbeeld op IJsclub Tilburg
  IJsclub Tilburg via de webmaster [email protected]jsclubtilburg.nl

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?