Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Lid worden als vereniging

Fijn dat jullie interesse hebben om met jullie vereniging lid te worden van de KNSB.

Voordelen voor jouw vereniging

Als jouw vereniging een aantal zaken goed geregeld wil hebben, zoals nuttige verzekeringen en goede opleidingen, dan is het lidmaatschap van de KNSB zeker interessant. Voor jullie vereniging bieden wij:

Voordelen voor jouw Actieve leden

Jullie leden willen wij ook een en ander bieden. Kijk hiervoor op Voordelen Actieve Leden voor de huidige aanbiedingen.

Aan welke voorwaarden moeten jullie voldoen?

Jullie vereniging is van harte welkom bij de KNSB. Om je aan te sluiten moeten jullie aan een aantal voorwaarden voldoen:

Wat kost het lidmaatschap?

Als jullie lid worden dan betaal je het basislidmaatschap van € 200,00 (seizoen 2018-2019) plus per geregistreerd (bestuurs)lid een afdracht. Je bent verplicht om al je actieve leden bij ons op te geven. De exacte contributies en afdrachten vind je hier.

Zijn jullie een natuurijsclub, dan wil je natuurlijk graag zonder problemen muziek kunnen draaien op jullie natuurijsbaan. Kies dan ook voor de aanvullende module Natuurijs Basis.
Organiseren jullie een toertocht of een natuurijswedstrijd, kies dan ook de aanvullende module Natuurijs Toertocht/wedstrijd om onder auspiciën van de KNSB deze tocht/wedstrijd te organiseren en onbekommerd muziek te draaien.
Zijn jullie een vereniging met trainingsgroepen, kies dan aanvullend – afhankelijk van het aantal wedstrijdrijders – uit de module Recreatief of Sport.

Willen jullie je aansluiten?

Fjin dat jullie je als vereniging willen aansluiten bij de KNSB. Jullie eerste stap is om je officieel aan te melden via het aanmeldformulier. Zodra wij jullie aanmelding ontvangen hebben ontvang je een bevestiging en informatie over de vervolgstappen.

Heb je van te voren nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Heb je gevonden wat je zocht?