Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Eerste kennismaking / Preview

Een eerste kennismaking met de schaats- en inline-skate sport kan je zelf als vereniging of als sportaanbieder vrij eenvoudig doen.

De KNSB heeft ter stimulering van een eerste kennismaking met de schaats- en inline-skate sport  verschillende materialen en producten  waarvan je gebruik kan maken.

Zo is er een handleiding met spel – en oefenvormen die je kan gebruiken ter voorbereiding op een schaats- of skateles en is het mogelijk om een workshop te volgen om bekend te raken met de specifieke spel-en oefenvormen van het inline-skaten en te werken aan de eigen vaardigheid.
Mocht je geen beschikking hebben over inline-skates en/of beschermingsmaterialen dan is het mogelijk een aanhanger met materialen te huren bij de KNSB.

Ook zijn er kennismakingsbewijzen (niveau 1), die aan het einde van een les uitgereikt kunnen worden, te bestellen bij de KNSB. De Previews kunnen een mooie stimulans voor de deelnemers zijn om door te gaan met schaatsen/skaten en ook voor de andere niveaus te gaan behalen middels het KNSB Vaardigheidspaspoort (niveau 2 t/m 7).

De KNSB vaardigheidspaspoorten zijn gratis beschikbaar voor ieder actief jeugdlid dat is aangesloten bij een vereniging en KNSB.

Bestelwijze:
Stuur een e-mail naar met het gewenste aantal Previews naar info@KNSB.nl

Heb je gevonden wat je zocht?