Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Kenniscentrum » Administratief & Juridisch

Ledenadministratie

Elke vereniging heeft een ledenadministratie waar tegenwoordig steeds meer handige aanvullingen voor beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan boekhoud- of nieuwbriefapplicaties.

In de ledenadministratie worden alle NAW gegevens van een lid geregistreerd. Het bijhouden van een ledenadministratie is een belangrijke taak. Het is goed mogelijk deze taak te verdelen onder een aantal personen, afhankelijk van de grootte van je vereniging en de verschillende benodigde toepassingen.

Alle aangesloten KNSB verenigingen maken gratis gebruik van verenigingsmanager.knsb.nl . In dit ledenplatform kunnen KNSB en verenigingen alle relevante informatie over leden zoals sporters, bestuursleden, vrijwilligers en trainers met elkaar delen. Voor clubs die hun complete ledenadministratie, financiën en communicatie bij dit platform willen onderbrengen heeft FOYS de Verenigingsmanager Plus in de aanbieding.

Daarnaast is er een groot aantal softwarepakketten waarin de ledenadministratie op een praktische manier bijgehouden kan worden. Bedenk eerst goed wat je wel en vooral ook niet wilt als vereniging.

Koppeling met Mijn KNSB

Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van verenigingsmanager.knsb.nl heeft KNSB met AllUnited een automatische koppeling voor Mijn KNSB gerealiseerd. Deze koppeling maakt met een druk op de knop de synchronisatie met Mijn KNSB mogelijk en bespaart de vereniging dubbel werk.

Software voor clubs (o.a. ledenadministratie, nieuwsbrief, financiën)

Deel deze pagina:

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?