Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Besturen

Neem deel aan de Sportkadermonitor

NOC*NSF en KNSB nodigt jullie uit om deel te nemen aan de sportkadermonitor. Waarom? Voldoende en gekwalificeerd bestuurlijk en sporttechnisch kader is onmisbaar voor sportverenigingen. Wat motiveert kaderleden, wat is hun opleidingsachtergrond en wat zijn de wensen en behoefte aan ondersteuning om hun taken uit te voeren? Om hier inzicht in te krijgen heeft NOC*NSF, in samenwerking met de sportbonden een panel opgebouwd.

Jullie kennis en mening zijn van toegevoegde waarde. Niet alleen voor het sportkader in het algemeen, maar bij voldoende ingevulde onderzoeken kan er een schaats- en inline-skate specifiek resultaat gepubliceerd worden.

Wat wordt er verwacht?
Je kunt je op ieder moment aanmelden voor het onderzoek via dit inschrijfformulier. Het inschrijfformulier geldt als het eerste deel van het onderzoek. Vervolgens wordt je eens per twee jaar uitgenodigd om aan het onderzoek deel te nemen. In de tussentijd kun je nog het verzoek krijgen een korte vragenlijst in te vullen. (max. 5 minuten invultijd)

Alle kaderleden van de schaats- en inline skate verenigingen nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?