Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Communicatie

Kerst en oud en nieuw op social: Oliebollen, clinics en de Kerstman op inline-skates

Kerst en oud en nieuw zijn het ideale moment om tijd met familie en vrienden door te brengen. Dat kun je natuurlijk ook doen op de schaats- of ijsbaan! Schaats- en inline-skateverenigingen spelen leuk in op de feestdagen en organiseren allerlei evenementen. Via sociale media-kanalen houden ze iedereen op de hoogte van hun bezigheden. De KNSB blikt in ‘Kerst en oud en nieuw op social’ terug op wat er zoal gedeeld is.

IJsclub Eindhoven

Speciaal voor kerst maakte IJCE onderstaande video van een shorttrack training in kerstsferen.

Kerstsprint 2017

Op Tweede Kerstdag organiseerde STC Rutten voor de 36e keer het Kerstsprinttoernooi in Thialf. Direct na het OKT kwamen de nationale clubtoppers in actie, waaronder de schaatsers van de Edense IJsvereniging.

IJsclub Haarlem

Voor de 49e (!) keer organiseert IJsclub Haarlem dit jaar de Oliebollenloop. Op 30 december kunnen leden en niet-leden meedoen aan een loop over 5 kilometer, 10 kilometer of 20,8 kilometer door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Bij de finish wachten uiteraard… oliebollen!

Ben jij er ook bij zaterdag 30 december? #oliebollenloop

Geplaatst door IJsclub voor Haarlem en omstreken op maandag 18 december 2017

Sc Gouda

De periode kond kerst en oud en nieuw is ideaal om veel schaatsclinics op een IJSTIJD!-baan te organiseren. Zowel kinderen als ouders zijn in deze periode meestal vrij. Sc Gouda speelt hier goed op in door de komende dagen een lange serie schaatsclinics te organiseren voor de Goudse basisschooljeugd. En een eervolle vermelding voor de ‘foute kersttruien-foto’ (uit 2015) op Facebook.

Geplaatst door SC Gouda op woensdag 20 december 2017

 

Rijnsburgse IJsclub

Het begrip olieballenrace nemen ze bij de Rijnsburgse IJsclub wel heel letterlijk. Jeugdleden gingen op de ijsbaan de strijd met elkaar aan om als eerste oliebol op te halen. Compleet met sterretjes om het af te maken. Een enorm goed en slim idee!

De oliebollen race 2017

Geplaatst door Rijnsburgse IJsclub op dinsdag 19 december 2017

IJsclub Tilburg

Het leukste evenement om 2018 schaatsend te starten. Dat is de Uurchallenge op de Ireen Wüst ijsbaan. Althans, dat beweert IJsclub Tilburg. Samen met anderen kun je op 7 januari de uitdaging aan gaan om te zien hoeveel ronden jij in een heel uur of in een half uur kunt schaatsen.

Arnhemse IJsclub Thialf

De Arnhemse IJsclub Thialf (AIJC) wenst op een originele manier iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018. De club vond een afbeelding van een Kerstman op inline-skates. Hoe dat eruitziet, check je hieronder.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 met veel ijs-, schaats- en skeelerpret

Geplaatst door AIJC Thialf op dinsdag 19 december 2017

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?