Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs

KNSB.nl » Praktijkcases » Praktijkvoorbeelden Inkomsten werven

Doe mee met de Grote Clubactie en vul de clubkas aan

Het nieuwe schaatsseizoen staat voor de deur en het inlineskaten kent een goede zomer. Maar de coronacrisis heeft wel zijn sporen nagelaten, ook op financieel gebied. De Grote Clubactie kan daarom, juist in deze tijden, dé manier zijn om de clubkas aan te vullen.

De Grote Clubactie van 2021 gaat op 18 september van start. Vorig jaar leverde de actie een recordopbrengst van 9,5 miljoen euro op voor sportverenigingen.

Persoonlijke verkooppagina

Om de verkoop te stimuleren, is er de mogelijkheid persoonlijke verkooppagina’s in te zetten voor je leden. Leden kunnen inloggen op hun eigen verkooppagina. Daarop zien ze hun online lotenmeter, kunnen ze badges verdienen, tussenstanden zien, hebben ze direct toegang tot alle winacties en nog veel meer! Dit helpt je om leden te motiveren om zich in te zetten voor de actie. Het inzetten van de online verkooppagina zorgt voor een gemiddelde opbrengststijging van 20% De verkooppagina is bovendien makkelijk te delen via bijvoorbeeld WhatsApp, social media of e-mail.

Als club kun je zelf één of meerdere prijzen koppelen aan de leden die de meeste loten verkopen om zo de verkoop te stimuleren. De Grote Clubactie stelt zelf ook prijzen beschikbaar voor de kopers en verkopers van de loten.

Hoe kan mijn vereniging meedoen?

Benieuwd wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen? Bekijk meer informatie of schrijf je direct in.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?