Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Inlineskatewedstrijd

Een vereniging die een landelijke competitiewedstrijd, een Europacupwedstrijd of een NK Inlineskaten wil organiseren dient deze voor 1 december voor het daaropvolgende Inlineskateseizoen uitsluitend per e-mail aan te melden bij het sectiebestuur inlineskaten.

De sectie verwerkt de aanmeldingen. Er wordt indien mogelijk rekening gehouden met de aangevraagde voorkeursdatum. Na aanmelding en plaatsing op de voorlopige kalender ontvangen organisatoren de organisatievoorwaarden van het betreffende evenement of competitie. In februari wordt de definitieve kalender vastgesteld en wordt de organisatoren verzocht de organisatievoorwaarden door te nemen en te ondertekenen.

Een vereniging die een regionale Inlineskatecompetitiewedstrijd wil organiseren dient contact op te nemen met de betreffende Regionale Technische Commissie (Noord, Oost, Midden, West of Zuid). Een regionale wedstrijd Inlineskaten maakt onderdeel uit van een regionale competitie. Binnen een wedstrijdseizoen worden vanuit de sectie wedstrijddata aangewezen waarop regionale wedstrijden kunnen worden georganiseerd. De RTC meldt alle regionale competitiewedstrijden aan bij de sectie Inlineskaten voor 1 december voor het daaropvolgende Inlineskateseizoen.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?