Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

IJSTIJD! Kidsclub

De IJSTIJD! Kidsclub is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en heeft als doel om zoveel mogelijk kinderen enthousiast voor het schaatsen en skaten te krijgen én te behouden. Of je nu al lid bent van een KNSB vereniging of niet, wij willen graag iedereen laten weten hoe leuk schaatsen en inline-skaten is!

Kinderen kunnen zich gratis aanmelden voor de nieuwsbrief van de IJSTIJD! Kidsclub. In deze nieuwsbrief worden ze op de hoogte gehouden van allerlei acties en activiteiten die verenigingen en de KNSB organiseren voor de jeugd. Via de IJSTIJD! Kidsclub kun je ook meedoen aan prijsvragen waarbij je de ene keer een paar nieuwe skates kunt winnen en de andere keer mag deelnemen aan een echte kids-persconferentie en nog veel meer.

Naast de nieuwsbrief organiseren wij in samenwerking met KNSB verenigingen ook allerlei schaats- en skate activiteiten vanuit de IJSTIJD! Kidsclub en komen we met bekende schaatsers, skaters, gecertificeerde trainers, materialen en onze mascotte clinics geven. Ook zijn we vaak bij grote wedstrijden te vinden met allerlei leuke activiteiten en onze IJSTIJD! mascotte. Heb jij hem al gespot?

Heb je gevonden wat je zocht?