Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Workshop: Het MJOP binnen jullie vereniging

Schaatsplezier en talentontwikkeling hand in hand! Jullie vereniging wil talenten alle kansen bieden het beste uit zich zelf te halen en zich te ontwikkelen tot de nieuwe Sven Kramer. Jullie werken hard aan het talentontwikkelingsprogramma en dit begint ook langzaam zijn vruchten af te werpen. Maar niet iedereen is een toptalent. Jullie willen ook andere leden laten genieten van deze fantastische sport en het schaats- en/of inline-skateplezier in de volle breedte promoten.

Herkennen jullie je hierin, maar worstelen jullie ook met de vraag hoe je schaatsplezier en talentontwikkeling binnen jullie vereniging hand in hand laat gaan? Schrijf je dan in voor de Workshop “Integratie Meerjarenopleidingsplan (MJOP) binnen jullie vereniging”.   Deze workshop is bedoeld voor bestuurders, leden van de technische commissie en trainers. Na de workshop hebben jullie concrete handvatten waar jullie mee aan de slag kunnen. Onderwerpen waar jullie meer over weten zijn o.a.:

De Workshops

We bieden de workshop op twee verschillende manieren aan:
– Workshop specifiek voor jullie vereniging bij jullie op locatie. De vereniging voorziet hierbij in accommodatie en catering. € 260.
– Centrale KNSB Workshop:  Kosten € 20,00 per persoon. Drie deelnemers vanuit één vereniging voor € 55,00.

Mochten jullie wel interesse hebben, maar de datum of locatie komt niet uit; geef dit dan ook door. Bij voldoende deelnemers uit een regio kunnen we een extra workshop inplannen.

* De centrale workshops gaan alleen door bij 15 deelnemers.

Interesse?

Meld je aan via lidmaatschap@knsb.nl

Heb je gevonden wat je zocht?