Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB organiseert Kennissessies over vrijwilligers

In het seizoen 2016-2017 zal de KNSB een aantal zogenaamde kennissessies organiseren. Het doel van deze sessies is het samenkomen, inspiratie opdoen en kennis uitwisselen tussen verschillende verenigingen over een thema, te beginnen met het thema vrijwilligers. De KNSB zal de avond inleiden waarna jullie aan de hand van verschillende interactieve vormen onderling ervaringen kunnen delen.

Op dinsdagavond 10 januari om 20.00 uur wordt de eerste kennissessie georganiseerd op de prachtige lokale ijsbaan op de markt in Gouda. Schaatsvereniging Gouda zal met andere voorbeeldverenigingen hun manier van werven van vrijwilligers toelichten, waarna vervolgens veel ruimte is voor discussie en kennisdeling.

Wil jij ook geïnspireerd raken door andere verenigingen, meer weten over vrijwilligersbeleid en vrijwilligers werven en gezelligheid met andere schaatsverenigingen je dan nu aan voor een van onze kennissessies. Dit kan door een email te sturen naar lidmaatschap@knsb.nl. Vermeld even met hoeveel personen jullie willen komen.

 

 

Heb je gevonden wat je zocht?