Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Toerschaatsen
‹ terug

Info Wedstrijdlicentie

Om deel te nemen aan wedstrijden onder regelgeving van de KNSB heeft de sporter de wedstrijdlicentie nodig. Iedere sporter die lid is van een vereniging die is aangesloten bij de KNSB kan de wedstrijdlicentie aanschaffen. De wedstrijdlicentie biedt toegang tot wedstrijden in alle KNSB-disciplines. Uiteraard kan de wedstrijdorganisatie daarin nadere voorwaarden stellen.

Wedstrijdlicentie biedt de sporter

Aanschaf door sporter
Persoonlijk via Mijn KNSB
Mijn KNSB bevat actuele informatie over de wedstrijdlicentie en de persoonlijke gegevens van elke licentiehouders. Leden kunnen hier hun persoonlijke gegevens aanpassen en de wedstrijdlicentie aanschaffen of verlengen.

Voorwaarde
De sporter is lid van of wordt lid van een bij de KNSB aangesloten vereniging.

Account en logingegevens
Sporters kunnen, nadat zij door de vereniging zijn aangemeld als Actief Lid, in Mijn KNSB op elk gewenst moment een wedstrijdlicentie aanschaffen. Dit neemt enkele minuten in beslag. Toegang tot Mijn KNSB is mogelijk met behulp van een gebruikersnaam en wachtwoord. Meer informatie over inloggen en welke stappen sporters kunnen nemen om in het bezit te komen van hun gebruikersnaam en wachtwoord, vind je op Wedstrijdlicentie.

Relatienummer
Elke persoon die een account aanmaakt in Mijn KNSB krijgt automatisch een 8-cijferig relatienummer toegekend. Dit nummer wordt herkend in de nieuwe wedstrijddatabase. Voordeel van het relatienummer is dat een wedstrijdsporter geen nieuw nummer meer nodig heeft bij verhuizing naar een ander gewest.

 

Overzicht wedstrijdlicentiehouders per vereniging

In deze online ledenadministratie hebben wij ook een link opgenomen ‘download ledengegevens Excel’. Dit levert een actueel Excel bestand op. In dit bestand vind je informatie over je wedstrijdlicentiehouders. Houd dit in de gaten in verband met het juiste verenigingslidmaatschapspakket.

Heb je gevonden wat je zocht?