Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

schaatsen.nl/GaSchaatsen

Heel Nederland is ondanks de gebrekkige winter in de ban van het schaatsen. De TV programma’s De IJzersterkste en Dancing on Ice hebben grote aantallen kijkers getrokken en inspireren mensen om te gaan schaatsen. Ook de grote wedstrijden op TV trekken onverminderd veel kijkers.
De KNSB helpt verenigingen hier structureel en beter gebruik van te maken.

Bestaand Clubprofiel, actieplatform schaatsen.nl/GaSchaatsen.

Om hiervan maximaal te profiteren heeft de KNSB voor verenigingen samen met NOCNSF het, deels al bestaande, actieplatform Schaatsen.nl/GaSchaatsen gelanceerd. Op dit platform kunnen verenigingen promotieacties / het verenigingsaanbod van de vereniging eenvoudig registreren. Rondom programma als IJzersterkste en Dancing on Ice wordt het platform Schaatsen.nl/GaSchaatsen gepromoot, waarmee de vereniging in de spotlight wordt geplaatst.
Schaatsen.nl/GaSchaatsen maakt gebruik van hetzelfde platform als bijvoorbeeld de AH-acties. Via Clubprofiel.nl kunnen verenigingen inloggen en het aanbod aan maken.
Veel actieve schaatsverenigingen, die hebben deelgenomen aan de AH-acties, hebben namelijk een Clubprofiel waarmee het nieuwe actieplatform op een zeer makkelijke manier gebruikt kan worden.

Het actieplatform is in eerste instantie gekoppeld aan promoacties rond de IJzersterkste en Dancing on Ice. IJstijd.Schaatsen.nl (en aanbod.schaatsen.nl) blijven dit jaar ongewijzigd hét platform voor kinderen t/m 12 jaar!
Schaatsen.nl is het platform voor fans en maakt het schaatsaanbod van al onze verenigingen inzichtelijk voor het grote publiek.

Structureel leden werven als vereniging.

We horen het vaak van verenigingsbestuurders; ledenaantallen lopen langzaam terug. Nieuwe leden komen niet vanzelf.
De conclusie is; elke vereniging zou eigenlijk op een structurele, gemakkelijke manier aan ledenwerving moeten doen. Niet incidenteel of actiematig wat vaak meer tijd en energie kost.

Met Clubprofiel en Schaatsen.nl/GaSchaatsen zetten we de eerste stap hiervoor. Vanuit 1 account kan de vereniging aan meerdere ledenwerfacties meedoen. Vanuit Clubprofiel kun je, met exact hetzelfde aanbod voor verschillende doelgroepen, ook meedoen aan NOCNSF-acties zoals de nationale Sportweek, AH-achtige acties, of nieuwe platformen van grote gemeenten (SportinDeventer, Sporton.nl (Rotterdam)). Daarnaast gaat de KNSB het clubprofiel en Schaatsen.nl/GaSchaatsen ook gebruiken bij nieuwe acties of samenwerkingen in de toekomst.

Direct activeren via clubprofiel.nl

Op clubprofiel.nl/gaschaatsen kun je jullie clubprofiel updaten of invullen. Heeft jouw vereniging tijdens de Albert Heijn-actie al een clubprofiel aangemaakt? Dan hoef je alleen maar te kijken of alle gegevens nog kloppen. Zo niet, maak deze week nog via Clubprofiel je nieuwe profiel en aanbod aan voor verschillende trainingsgroepen (jeugd vanaf 12 jaar t/m volwassenen).
Je kunt op een laagdrempelige manier aanbod plaatsen of zelfs oud (AH)- aanbod kopiëren en opnieuw plaatsen.
Ben je nieuw dan kun je een clubprofiel aanmaken, natuurlijk kun je ons om hulp vragen!

Hoe kun je meedoen als schaats- of skatevereniging?

Volg onderstaande stappen om jouw schaats- inlineskateactiviteiten op schaatsen.nl/GaSchaatsen te zetten:

  1. Maak een Clubprofiel aan voor jouw vereniging
  2. Meld je aan voor GaSchaatsen.nl
  3. Maak je schaats en/of inlineskate activiteit(en) aan
  4. De activiteiten zijn zichtbaar op schaatsen.nl/GaSchaatsen

Wil je meer weten over schaatsen.nl/GaSchaatsen? mail dan naar [email protected].

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?