Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Toerschaatsen
‹ terug

IJSTIJD!

De tijdelijke ijsbanen in Nederland brengen miljoenen mensen schaatsplezier. De KNSB heeft een aantal van deze tijdelijke ijsbanen van 2011 tot en met 2013 ondersteund met het project IJSTIJD!. Na twee seizoenen afwezigheid zal komend seizoen IJSTIJD! opnieuw van start gaan.

Komende winter garanderen ruim 60 tijdelijke kunstijsbanen in dorps- en stadscentra onder de noemer IJSTIJD! schaats- en ijsplezier voor miljoenen mensen – jong en oud – dicht bij huis, ongeacht het weer. “IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt” is een initiatief van de KNSB. De schaatsbond omarmt deze banen graag, omdat zij een belangrijke rol spelen bij de kennismaking van jeugd met schaatsen.

IJSTIJD! banen bieden voor verenigingen mogelijkheden om jullie verenigingsactiviteiten te promoten. Meer dan 30% van de IJSTIJD! banen werkt al samen met een vereniging in de buurt. Zou jullie vereniging dit ook willen? Neem dan contact op met de IJSTIJD! baan bij jullie in de buurt om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor een overzicht van de IJSTIJD! banen of stuur een e-mail naar ijstijd@knsb.nl

Deel deze pagina: