Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Bestuursmutaties op Mijn KNSB

Verenigingen dienen bestuurswijzigingen van het verenigingsbestuur bij de KNSB zelf up-to-date te houden.

Met de juiste gegevens op orde is de vereniging verzekerd van de juiste informatie op de goede plek. Tevens zijn de bestuursgegevens van belang voor de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en de aanvullende ongevallenverzekering.

Hoe log ik als vereniging in op Mijn KNSB?

Verenigingen en stichtingen kunnen sinds april 2016 terecht in de nieuwe verenigingsportal Mijn KNSB. Wanneer je als bestuurslid inlogt op je persoonlijke account voor Mijn KNSB, kun je daarna doorklikken naar Onze Vereniging of Onze Leden. Op basis van je bestuursfunctie heb je schrijfrechten.

  • De bestuursfuncties voorzitter, secretaris, penningmeester hebben schrijfrechten voor het deel Onze Vereniging. Zij zijn degene die daadwerkelijk zaken voor de vereniging mogen wijzigen in Mijn KNSB.
  • De bestuursfuncties secretaris, penningmeester en beheerder ledenadministratie hebben schrijfrechten voor het deel Onze Leden. Zij zijn degene die bestuursleden en leden mogen aan- of afmelden.

 

  • Veelgestelde vragen
  • Hoe kom ik aan een Mijn KNSB account als bestuurder?

    Je ontvangt automatische een e-mail met persoonlijke logingegevens wanneer jij door de vereniging bent aangemeld als lid van de KNSB. Daarnaast ontvang je een specifieke welkomstmail voor jouw bestuursfunctie (secr, penn, vz).

  • Heb ik een nieuwe login nodig als ik bestuurder word?

    Nee, wanneer je al bekend bent als sporter of trainer in Mijn KNSB. Jouw rechten op je persoonlijk account worden dan uitgebreid. Jij ontvangt een welkomstmail voor jouw functie.

Heb je gevonden wat je zocht?