Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Aanmelden Verenigingspanel

In maart 2016 is het KNSB Verenigingspanel van start gegaan. Wil je meepraten over de dienstverlening van de KNSB? Geef je dan op voor het Verenigingspanel.

Het verenigingspanel biedt aangesloten verenigingen of ijsclub de kans om snel en direct invloed uit te oefenen op producten en diensten die de KNSB via het Verenigingslidmaatschap aanbieden. Zo kan de vereniging – in aanvulling op de tevredenheidsenquête – haar mening geven over verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld de inhoud van de lidmaatschapsmodules, de invulling van de Verenigingsdag, de toegevoegde waarde van informatie op knsb.nl en andere actuele ijsclub en/of verenigingsonderwerpen.

Verenigingen vormen de KNSB. Het panel is daarom toegankelijk voor alle KNSB verenigingen. Onder het panel wordt maximaal 4 tot 6 keer per jaar een korte vragenlijst verspreid. Panelleden ontvangen alleen  vragenlijsten over onderwerpen die matchen met het profiel van de vereniging of ijsclub. In het verenigingspanel spreek je als bestuurder namens je achterban. Per vragenlijst kun je als vereniging één keer meedoen. Het is dus van belang met elkaar over het onderwerp in gesprek te gaan.

De uitkomsten worden uiteraard anoniem gedeeld met de overige KNSB verenigingen. Wil je meepraten over de dienstverlening van de KNSB? Geef je dan hier op voor het Verenigingspanel.

Heb je gevonden wat je zocht?