Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Besturen met impact: opleiding voor bestuurders met passie

De rol van een verenigingsbestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder, maar het biedt ook mooie uitdagingen. Uitdagingen waarbij de KNSB je graag wil ondersteunen door het aanbieden van een bestuurdersopleiding.

Uit ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek blijkt dat een ruime meerderheid van de kunstijsverenigingen behoefte heeft aan bestuurdersopleidingen. De KNSB geeft die zelf nog niet, maar wij bieden schaatsverenigingen nu de kans om de bestuurdersopleiding van voetbalbond KNVB te volgen. Deze generieke bestuurdersopleiding, ‘besturen met impact’, geeft jou als (jonge) bestuurder de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en met het juiste ‘gereedschap’ je club nog beter te organiseren.

Opleiding “besturen met impact”
Je volgt het programma met medebestuurders van andere verenigingen uit je omgeving, zodat je elkaar verrijkt en tegelijkertijd een netwerk opbouwt van bestuurders met passie. De opleiding wordt op diverse locaties in het land gegeven, klik hier voor het actuele overzicht.

Het programma van de opleiding is gebouwd langs de vier thema’s:

De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten met daarnaast zelfstudie en huiswerkopdrachten.

Sportakkoord
Wil jij als bestuurder aan de slag met deze opleiding? Informeer dan eens bij jullie lokale sportadviseur. Mogelijk dat er meerdere bestuurders, van andere verenigingen, binnen jullie gemeente zijn die deze opleiding ook willen volgen. Het grote voordeel is dan dat de opleiding vergoed kan worden vanuit het lokale Sportakkoord. Of schrijf je als bestuurder in via de al geplande bijeenkomsten. Kijk hier voor een actueel overzicht.

Wil je meer informatie of heb je vragen over de mogelijkheden voor jullie vereniging? Neem dan contact op met Martijn Hagens – [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?