Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Lidmaatschap of bestuurswijzigingen

Wil je jullie verenigingslidmaatschap wijzigen en een aanvullende module afsluiten? Is jullie bestuur gewijzigd of een e-mailadres van een van de bestuurders gewijzigd? Wijzigingen doorgeven doe je direct online via Mijn KNSB.

 

KNSB-lidmaatschap vereniging aanpassen

Beschikt jouw vereniging alleen over het basispakket en wil je deze uitbreiden met een aanvullende module? Geef je uitbreiding dan eenvoudig door.

 

 

 

Adres- of e-mailadres bestuurder wijzigen

Is jullie bestuur onlangs gewijzigd? Zijn er e-mailadressen gewijzigd? Geef dan online jullie wijzigen aan ons door via Mijn KNSB.
Met de juiste gegevens op orde is de vereniging verzekerd van de juiste informatie op de goede plek, jij ontvangt bijvoorbeeld de KANS-nieuwsbrief met tips en informatie speciaal voor verenigingsbestuurders. Daarnaast zijn correcte bestuursgegevens van belang voor de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en de aanvullende ongevallenverzekering.

 

 

 

Je logt in op je persoonlijke account en selecteert vervolgens Onze Vereniging of Onze Leden.

 

  • Veelgestelde vragen
  • Hoe kom ik aan een Mijn KNSB account als bestuurder?

    Je ontvangt automatische een e-mail met persoonlijke logingegevens wanneer jij door de vereniging bent aangemeld als lid van de KNSB. Daarnaast ontvang je een specifieke welkomstmail voor jouw bestuursfunctie (secr, penn, vz).

  • Heb ik een nieuwe login nodig als ik bestuurder word?

    Nee, wanneer je al bekend bent als sporter of trainer in Mijn KNSB. Jouw rechten op je persoonlijk account worden dan uitgebreid. Jij ontvangt een welkomstmail voor jouw functie.

Heb je gevonden wat je zocht?