Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Winnaars Sprint app clubranglijst bekend

In februari liepen in de Sprint app de clubkampioenschappen. Het lid van je vereniging dat de meeste kilometers aflegde in de clubranglijst kon een 1-jarige verlenging voor zijn/haar MYLAPS chip winnen.

Bij de drie actiefste verenigingen heeft de sprinter met de meeste kilometers een 1-jarige verlenging gewonnen, dit waren;

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

De Sprint app gebruikers schaatsen bij maar liefst 155 verenigingen, dus ook bij jullie vereniging zijn mogelijk één of meerdere leden in februari actief geweest. Zij hebben gebruik gemaakt van de Sprint app om hun schaatsprestaties bij te kunnen houden, te analyseren, inzicht te krijgen in ranglijsten en hun eigen clubranglijst.

Benieuwd wie van jullie leden actief is geweest in de Sprint app? Het toevoegen van de ranglijst kan eenvoudig door de volgende stappen te volgen:

* Naast Indoor schaatsen is er ook een clubranglijst voor Inline skaten en Outdoor schaatsen.

We hopen dat we volgend schaatsseizoen nog veel meer leden mogen verwelkomen in de Sprint app en de clubranglijst van uw vereniging! Mocht u nog vragen hebben over de clubranglijst in de Sprint app of de Sprint app zelf, dan horen wij dit graag! Dit kan door te mailen naar [email protected].

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?