Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Uitnodiging: KNSB Vrijwilligersavond

Mede dankzij het enthousiasme en de inzet van vrijwilligers voor onze mooie schaatssport bij een vereniging, gewest, sectie of op een andere wijze is Nederland het mooiste en grootste schaatsland ter wereld.  Als dank voor deze bijdrages nodigt de KNSB schaatsvrijwilligers uit te komen schaatsen op vrijdag 2 februari van 19:30 tot 22:00 uur op de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Na een fantastisch en spannend Olympisch Kwalificatie Toernooi gaan we nu richting de Olympische spelen in Zuid-Korea en het ISU WK Allround op de Coolste Baan van Nederland. Natuurlijk rekenen we daar weer op mooie successen voor onze Nederlandse toppers. Schaatsen is weer echt top of mind!

Naast de topsportevenementen worden er elk jaar weer door de verenigingen, gewesten en secties honderden andere activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk Nederlanders te kunnen laten genieten van onze mooie sporten. Al die activiteiten in onze disciplines Langebaan en Kortebaan, Marathon, Shorttrack, Kunstrijden, Inlineskaten, Toerschaatsen en Schoonrijden zijn alleen mogelijk dankzij de enorme inzet en het enthousiasme van de vele vrijwilligers. Graag nodigen we daarom alle schaatsvrijwilligers uit voor een bijzondere en gezellige schaatsavond op de Coolste Baan van Nederland.

Op 2 februari is er van 19:30 tot 22:00 uur voor vrijwilligers uit álle KNSB geledingen [1] en hun partners de gelegenheid zelf de ijzers onder te binden en te schaatsen op deze unieke historische locatie. De avond wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze verzekeringspartner Meeus.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

LET OP: Niet nogmaals aanmelden als je dit al eerder hebt gedaan. Bij twijfel een mail sturen naar [email protected]

Let op, want vol = vol! Vanwege de capaciteit van de baan kunnen we helaas alleen de eerste 800 aanmeldingen honoreren. Neem je eigen schaatsen mee, eventuele huurkosten zijn voor eigen rekening. Meer informatie over de Coolste Baan en de bereikbaarheid vind je op https://www.decoolstebaanvannederland.nl/.

We hopen je op 2 februari te ontmoeten op de Coolste Baan en samen een fantastische schaatsavond te beleven. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze uitnodiging, dan kunt je deze mailen naar [email protected].

Tot ziens op 2 februari,

[1] Deze uitnodiging is verstuurd naar de actieve leden die door hun vereniging bij de KNSB zijn geregistreerd als vrijwilliger én overige bij de KNSB geregistreerde vrijwilligers bij gewesten, secties en commissies.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?