Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Vraag aan ons?

Heb je een vraag aan ons? Op deze pagina kun je zien waar je terecht kunt met jouw probleem, vraag of opmerking.

 

Vraag en antwoord 

Veel antwoorden kun je makkelijk zelf vinden. Staat jouw vraag niet in Veelgestelde vragen, neem dan contact op met de collega’s van het Service Center.

 

Verenigingen en andere sportaanbieders

Voor informatie en praktijkvoorbeelden ga je naar het Kenniscentrum.

Heb je een specifieke vraag dan stel die dan aan het Service Center, zij schakelen de collega’s van de afdeling Sportparticipatie in die jou verder helpen.

Wedstrijdlicentie

Om mee te doen aan officiële KNSB-wedstrijden heb je een wedstrijdlicentie of wedstrijddaglicentie nodig. Hoe je die kunt aanvragen  en de ‘Veelgestelde vragen’ vind je op knsb.nl.  Staat je vraag hier niet bij, stel deze dan via het hulpformulier.

Wedstrijdinschrijving en -organisatie

Wanneer je niet kunt inschrijven voor een wedstrijd in inschrijven.schaatsen.nl, check eerst de wedstrijdinformatie en mail de wedstrijdorganisatie (zie rechterbovenhoek van de inschrijfpagina).
Voor andere wedstrijdinschrijvingen of wil je een wedstrijd organiseren mail dan aan wedstrijdorganisatie@knsb.nl

Opleidingen en trainerslicentie

Liefhebber van schaatsen en/of skaten en wil je jouw kennis en ervaring overdragen? Wordt dan trainer of instructeur. Lees meer over de mogelijkheden op knsb.nl/opleidingen
Staat je vraag hier niet bij, neem dan contact op met het Service Center of mail direct aan opleidingen@knsb.nl

Vertrouwenscontactpersoon

De VCP is het eerste aanspreekpunt voor vragen, vermoedens, meldingen, klachten en aangifte met betrekking tot seksuele intimidatie. De vertrouwenscontactpersoon van de KNSB is Ramon Kuipers (r.kuipers@knsb.nl).

Pers en media

De KNSB hecht veel waarde aan een goede, professionele relatie met de media.
Persvoorlichting / Press information
Persvoorlichter/ Press officer

Tickets (inter)nationale evenementen in Nederland

Ben je schaatsfan en wil een aanwezig zijn bij de grote evenementen in Nederland. Dan vind je hier alle informatie en kun je je aanmelden als #schaatsfan.

Foto’s evenementen

Voor foto’s van schaatsers/inline-skaters of evenementen kun je terecht bij een van de vaste fotografen van de KNSB, Soenar Chamid. Alle marathon- en inline-skatewedstrijden worden gecoverd door Glenn Wassenbergh en Neeke Smit.

Route

Het KNSB-kantoor is een onderdeel van de Vechtsebanen Sports & Businesscampus. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage De Vechtsebanen, rechts van de ijsbaan.

 

Heb je gevonden wat je zocht?