Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Gratis AVG-tool nog paar maanden beschikbaar

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Als vereniging hebben jullie hier ook mee te maken. Voorafgaand 25 mei 2018, maar ook in de periode daarna zijn vele verenigingen aan de slag gegaan om de vereniging ‘AVG-proof’ te krijgen. Eén van de tools is de gratis AVG-tool.

Vouchercodes AVG-tool beperkt geldig

De AVG-tool is een stappenplan, ontwikkeld door Stichting AVG, waarin de acties benoemd staan die organisaties moeten ondernemen op het vlak van ICT, interne procedures, contracten etc. Het stappenplan is een hulpmiddel voor verenigingen om te voldoen aan de AVG. Met het doorlopen en invullen van deze tool ontwikkel je een privacy protocol voor de vereniging.

Om gebruik te kunnen maken van de gratis AVG-tool is er een vouchercode nodig. Deze vouchercode is begin maart 2018 verstrekt aan alle KNSB aangesloten verenigingen van de KNSB. Voor deze vouchercode geldt een houdbaarheidsdatum. Dit betekent dat de vouchercodes, die begin maart 2018 zijn verstrekt, geldig zijn tot begin mei 2019. Tot die tijd heb je de mogelijkheid gratis gebruik te maken van de AVG-tool.

Meer informatie

Wil je als vereniging aan de slag met de AVG en kan je de vouchercode niet terugvinden? Stuur een e-mail naar [email protected] en wij sturen de code naar je toe. Meer informatie over de AVG, met onder meer veel gestelde vragen en voorbeeld documenten, is te vinden op: https://knsb.nl/algemeen/nieuwe-privacywetgeving/

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?