Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Verenigingsgesprekken

In de komende maanden organiseert KNSB verenigingsgesprekken in het land. Sportparticipatie medewerkers bezoeken diverse ijsbanen in het land om met jullie in gesprek te gaan. Heb je als vereniging een brandende vraag, wil je meer informatie ontvangen over de producten en diensten van de KNSB of heb je een ander onderwerp dat je graag met één van de medewerkers van de KNSB wil bespreken? Meld je dan aan voor een verenigingsgesprek bij jou in de buurt.

IJsbaan bij jouw in de buurt – De verenigingsgesprekken worden georganiseerd op een ijsbaan bij jou in de buurt. Tijdens deze persoonlijke gesprekken kun je als bestuurder in gesprek gaan met één van de KNSB medewerkers. Dit kunnen uiteenlopende onderwerpen zijn, jullie bepalen wat er besproken gaat worden.

Om jullie als vereniging de mogelijkheid te geven om persoonlijk in gesprek te kunnen is er minimaal 30 minuten per gesprek gereserveerd. Afhankelijk van het aantal gesprekken op deze avond kan dit langer worden. Mochten er meer aanmeldingen komen dan dat er tijd beschikbaar is, dan zal er een tweede datum worden vastgelegd.

Onderwerpen: Als vereniging bepalen jullie het onderwerp van het gesprek. Bij aanmelding kan het mogelijke onderwerp aangegeven worden. Door dit vooraf kenbaar te maken, kunnen wij daar voorbereidingen in treffen.

Overzicht data en locatie: In onderstaande tabel staan de data en locaties:

#

Plaats Locatie Datum

1

IJsbaan De Meent Alkmaar 21 november 2017

2

Sport- en Belevingscentrum De Scheg Deventer 27 november 2017

3

Kunstijsbaan Breda Breda 6 december 2017

4

Elfstedenhal – Leeuwarden Leeuwarden 11 december 2017

5

De Vechtsebanen Utrecht 20 december 2017

6

IJsbaan Haarlem Haarlem 10 januari 2018

7

De Uithof Den Haag 15 januari 2018

8

IJsbaan Twente Enschede Enschede 17 januari 2018

9

Jaap Eden IJsbaan Amsterdam 23 januari 2018

10

IJssportcentrum Eindhoven Eindhoven 29 januari 2018

Inschrijven: Wil je aanwezig zijn bij het verenigingsgesprek bij jullie in de buurt? Alleen of samen met meerdere personen uit de vereniging, meld je dan aan via deze link. Bij het aanmelden graag jullie contactgegevens en mogelijke onderwerpen aangeven.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging met daarin alle informatie en de tijd dat wij jullie verwachten.

Vragen: Vragen of onduidelijkheden over de verenigingsgesprekken, dan vernemen wij dat graag. Dit kan gestuurd worden naar [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?