Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Sport Recreatief

Is jullie stichting een actieve stichting , maar organiseren jullie geen wedstrijden en hebben jullie maximaal 10 licentiehouders? Kies dan voor de aanvullende module Sport Recreatief.

Hiermee kan jullie stichting onbezorgd muziek draaien en hebben jullie bijvoorbeeld toegang tot persoonlijk advies en ondersteuning vanuit het Bondsbureau of de Secties, kennissessies en kortingen op b.v. sport-gerelateerde opleidingen.

Producten en diensten

De totale module Sport Recreatief ontvangt de volgende producten en diensten:

Ontzorgen
Buma/Sena
De KNSB heeft voor haar leden speciale collectieve afspraken met zowel Buma/Stemra als Sena gemaakt. Iedereen die muziek gebruikt moet hiervoor bij deze twee instanties betalen. De KNSB heeft dit voor haar leden geregeld, zij hoeven individueel geen betalingsafspraken met Buma en Sena te maken.
Basis Discipline ondersteuning
Stichtingen kunnen basisondersteuning vanuit een van de KNSB Secties of Commissies krijgen. Hierbij kun je denken aan ondersteuning bij de organisatie van een inlineskatetocht.
Versterken
Persoonlijk advies en ondersteuning
Buitengewone Leden kunnen een uitgebreidere hulpvraag om informatie of advies stellen. De KNSB voorziet hierbij actief in de gewenste informatie. Het gaat hierbij om ondersteuning waarvoor extra hulp nodig is ten opzichte van reeds beschikbare basisinformatie.
Deelname aan kennissessies
Op basis van Best Practices van KNSB verenigingen en stichtingen zal de KNSB in 2016/2017 een aantal kennisuitwisselingssessies rondom een aantal onderwerpen organiseren. Deze zullen worden aangekondigd via de nieuwsbrief.
Minimaal 10% korting KNSB sport opleidingen 
De KNSB biedt op diverse niveaus voor verschillende disciplines opleidingen, cursussen en bijscholingen aan. KNSB verstrekt minimaal 10% korting op de ledenprijs voor sport opleidingen, cursussen en bijscholingen. 
Sport Recreatief korting op workshops/opleidingen externe partijen
De KNSB maakt afspraken met externe partijen om bijscholingen en/of workshops aan te bieden. Buitengewone Leden krijgen met deze module de “Sport Recreatief korting” op deze workshops/opleidingen.
Deelname aan Sportpromotiecampagnes
De KNSB organiseert verschillende landelijke sportpromotiecampagnes. Stichtingen kunnen hier aan deelnemen.
Profiteren
Producten en diensten tegen ledenprijzen
Buitengewone Leden ontvangen korting op producten of diensten van de KNSB. De producten en diensten zullen worden aangekondigd via de nieuwsbrief.
Sport Recreatief korting Diensten op Maat
Buitengewone Leden hebben toegang tot de Diensten op Maat die de KNSB aanbiedt. De kortingen kunnen echter verschillen voor de verschillende aanvullende modules. Met de aanvullende module Sport Recreatief heeft een Buitengewoon Lid zogenaamde “Sport Recreatief korting” op de Diensten op Maat. Kijk in het Diensten op Maat overzicht wat dit voor jullie stichting betekent.
Communicatie
Uitgebreide inzet mediakanalen
Schaatsen.nl besteedt aandacht aan breedtesport activiteiten van verenigingen en stichtingen. Daarnaast kunnen b.v. stichtingen met een toertocht een vermelding krijgen op schaatsen.nl.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?