Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Sponsorschap bij de KNSB


Een mooie kans voor je organisatie of merk!

De kracht van het Schaatsen

In Nederland leer je fietsen, zwemmen en … schaatsen. Bijna iedereen heeft wel een keer op het ijs gestaan. Schaatsen is groot in Nederland en staat in de top 3 meest bekeken sporten. We kijken er graag naar én we doen het graag zelf.

In Nederland zijn er zo’n 5,5 miljoen mensen die frequent schaatsen en inlineskaten. Schaatsen is de 3e volkssport in Nederland met zo’n 7 miljoen schaatsfans.

Hét schaats- en inlineskate platform schaatsen.nl heeft 2,7 miljoen unieke bezoekers per jaar en totaal ruim 13.500.000 views per jaar. In een winter met natuurijs en het olympische jaar 500.000 extra bezoekers en ruim 2,5 tot 2,8 miljoen extra paginaweergaven.

Sponsoring kan op verschillende manieren worden ingevuld. Ook de KNSB heeft diverse mogelijkheden.

KNSB

De KNSB is de sportbond voor de disciplines Langebaan- en Kortebaanschaatsen, Inlineskaten, Kunstrijden, Marathon, Shorttrack, Schoonrijden en Toerschaatsen. De KNSB vertegenwoordigt alle marketingrechten van nationale evenementen zoals Nederlandse kampioenschappen.

Jouw organisatie of merk associëren met schaatsen

Er zijn vele mogelijkheden om jouw organisatie of merk te koppelen aan het schaatsen. Denk aan een bezoek aan Thialf met zakelijke contacten. Of aan de associatiemogelijkheden om jouw organisatie of merk onder de aandacht van de schaatsliefhebbers te brengen. Ook een sponsorschap is mogelijk; variërend van sponsoring van een merkenteam of ondersteunen van sportparticipatie, en een hoofdsponsorschap van één van onze disciplines.

Sportparticipatie

Naast topsport vindt de KNSB sportparticipatie belangrijk. Een leven lang schaatsen en inlineskaten staat voorop. Zo ontwikkelt de KNSB diverse activiteiten voor de jeugd. Denk aan clinics door (oud) toppers voor kinderen van basisscholen; en de scholenploegenachtervolging voor middelbare scholieren.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via Anouk Kuiper. Graag vertellen wij je meer over de kansen die onze disciplines jouw organisatie of merk kunnen bieden.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?