Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Speaker

De speaker doet verslag van wedstrijden en evenementen ten behoeve van de verschillende disciplines. De speaker functioneert direct onder de scheidsrechter van een betreffende wedstrijd en heeft daarbij een duidelijke PR/entertainer taak als het gaat om de uitstraling van de wedstrijden c.q. evenementen, voor zowel de organisatie als eventuele sponsoren.

Voor alle disciplines geldt dat je wordt opgeleid voor de volgende kerncompetenties:

Om als speaker goed te kunnen functioneren is het van belang dat je van de belangrijkste reglementen op de hoogte bent. Bij voorkeur volg je dan ook voorafgaande aan de speaker applicatie de basis jury opleiding. Onder het kopje ‘Handige documenten’ is het doorstroomschema van de juryopleidingen te vinden.

De opleiding tot speaker is een korte, op de praktijk gerichte opleiding voor bestaande speakers die te maken kunnen krijgen met regionale en/of (inter)nationale wedstrijden. Deze opleiding bestaat uit één praktijkgerichte dag waarin alle facetten van het speakeren behandeld worden. Datum en locatie worden voorafgaande aan de opleiding bekend gemaakt. Na afloop van de dag ontvangt u een bewijs van deelname.

  • Downloads

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?