Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Samenwerking Club Webware / All United

Vanaf 1 september is er een digitale koppeling tussen de KNSB bondsadministratie Mijn KNSB en de ledensoftwareapplicatie van Club Webware / AllUnited gerealiseerd. (Club Webware is gefuseerd met AllUnited)

Schaatsverenigingen die gebruik maken van het softwarepakket van AllUnited of Club Webware kunnen vanaf 1 september eenvoudig ledengegevens uitwisselen met de KNSB. Het grootste voordeel van deze koppeling is dat verenigingen maar op 1 locatie de ledenadministratie hoeft bij te houden. Het aan- en afmelden van leden was nog nooit zo makkelijk. Wil je als huidige gebruiker nu gebruik maken van de automatische koppeling in Club Webware of AllUnited? Neem dan contact op met AllUnited. De automatische koppeling staat namelijk niet automatisch aan.

AllUnited
De keuze voor de koppeling met AllUnited was voor de KNSB voor de hand liggend omdat AllUnited op het gebied van ledensoftware de meeste schaatsverenigingen als klant heeft. In combinatie met de wens van deze verenigingen om een automatische koppeling te hebben, is dit gerealiseerd. Maken jullie als vereniging geen gebruik van AllUnited, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met de verenigingsadviseurs van AllUnited via [email protected] of 071-3641170 voor de mogelijkheden.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?