Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Planning aanvullende module niveau 3 ST Utrecht

Download hier de planning van de Aanvullende module niveau 3 shorttrack in Utrecht.

Ben je enthousiast geraakt over deze module? Schrijf je dan in via de KNSB Webshop en doe mee!

Informatie over de opleiding Schaatstrainer-coach niveau 3

Na het volgen van een volwaardige Schaatstrainer-coach niveau 3 opleiding kun je een verkorte opleiding volgen in een andere discipline om ook voor die discipline het trainersdiploma te behalen.

In deze module leer je alles over het schrijven van jaarplannen voor de discipline shorttrack, weet je na afloop hoe je de shorttrack techniek moet toepassen en welke reglementen je als coach moet weten om jouw sporters goed te begeleiden bij wedstrijden. Daarnaast stuur je schaatsbegeleiders en schaatsleiders aan. Je bent verantwoordelijk voor een sfeer die sporters ruimte biedt voor een sportieve ontplooiing. Je werkt bij het organiseren van activiteiten samen met andere collega trainers en hebt contact met het bestuur over de voortgang.

Wil je meer weten over de inhoud en opzet van de opleiding? Download hier dan de folder.

Quote cursist:
“Ik herinner mij de eerste les nog als de dag van gisteren. Ik ging op een stoel zitten met de gedachte: dit wordt toch niks. Maar na vijf minuten veranderde dat beeld volledig. Ik dacht: dit is gaaf, dit is leuk. Ik ging direct rechtop zitten en heb de rest van de les aandachtig zitten luisteren naar wat ze mij te vertellen hadden. De eerste keer dat ik weer op het ijs stapte, kreeg ik zo’n speciaal gevoel. Onbeschrijfelijk.”

Heb je gevonden wat je zocht?