Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Partners bedankt voor ISU EK Allround & Sprint

Het ISU EK Allround & Sprint afgelopen weekend was naast een groot sportief succes, vier titels en acht eindklassement medailles, ook een succes voor de fans thuis. Ondanks dat de schaatsfans de wedstrijden niet live bij kunnen wonen, in deze unieke periode uit de schaatshistorie, werd er massaal op tv gekeken naar de wedstrijd. Maar liefst 1,3 miljoen live kijkers via de NOS, wat 30% meer is dan tijdens het EK Afstanden vorig seizoen.

Het ISU EK Allround & Sprint was de aftrap van vijf weken lang schaatsen. De schaatsers en begeleiding zitten in de bubbel voor vier internationale wedstrijden. Aankomend weekend wordt de eerste ISU World Cup verreden gevolgd door ISU World Cup 2 en twee weken later afgesloten met het ISU WK Afstanden.

#blijfthuis en #kijkschaatsen

De hashtags #blijfthuis en #kijkschaatsen zal je de komende weken nog geregeld zien terugkeren. Samen met onze partners zijn er verschillende fan-acties en campagnes opgezet om de schaatsfan mee te laten genieten van de spannende strijd op het ijs. Binnenkort start de BUBBLE TALK een online persconferentie waarin fans hun favoriete schaatser vragen kunnen stellen.

Deze schaatsbubbel wordt mogelijk gemaakt door onze partners en de KNSB is er trots op om samen voor het schaatsen in de praktijk te brengen met: schaatsers, begeleiders, teams, ISU, Thialf, House of Sports, Daikin, Nederlandse Loterij, Amslod, Univé, Gamma, Campina, Jumbo, Europarcs, NOS en Schaatsen.nl.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?